http://cargo-kraft.se/modules/mod_image_show_gk4/cache/www.cargo-kraft.se.minmapp.bilder.header.11gk-is-91.jpglink
http://cargo-kraft.se/modules/mod_image_show_gk4/cache/www.cargo-kraft.se.minmapp.bilder.header.22gk-is-91.jpglink
http://cargo-kraft.se/modules/mod_image_show_gk4/cache/www.cargo-kraft.se.minmapp.bilder.header.33gk-is-91.jpglink
http://cargo-kraft.se/modules/mod_image_show_gk4/cache/www.cargo-kraft.se.minmapp.bilder.header.44gk-is-91.jpglink
«
»
Progress bar

CKTAB, GDPR och personuppgifter

 
Cargo & Kraft Turbin Sverige AB sparar och behandlar personuppgifter om dig, så som namn, telefonnummer, adress, i förekommande fall; organisationsnummer och e-postadress. Men framförallt sparar vi uppgifter om kraftstationen och turbinplaner. Vi gör det för att komma ihåg vad vi gjort, vad vi räknat på och hur vi tillsammans har tänkt. 
 
Uppgifterna kommer från dig själv men också från tredje part så som t ex SMHI. Vår ambition är att vara korrekta och lämpliga för att uppfylla avtal och rättsliga förbindelser. Du har när som helst rätt att återkalla ditt samtycke till behandlingen. Ett återkallande påverkar inte lagligheten av behandlingen innan samtycket återkallades. 
 
CKTAB följer integritetslagstiftning vid all behandling av personuppgifter. Den rättsliga grunden för att behandla dina uppgifter är intresseavvägning, avtal och rättsliga förbindelser. Dina uppgifter kommer att sparas under vår affärsrelation och så länge lagen både tillåter och kräver. Vårt mål är att de uppgifter vi har om dig stannar hos oss (de delas dock med vårt moderbolag). Endast tvingande åtgärder kan komma att leda till att personuppgifter delas med andra. Tekniska uppgifter kan däremot komma att delas med t ex framtida ägare av en station eller turbin.
Personuppgiftsansvarig är Cargo & Kraft Turbin Sverige AB. Sedan 1990-talet har vi anmält till Datainspektionen att vi har ett enklare kundregister med kontaktuppgifter både till kunder, ”prospects”, leverantörer och samarbetspartners. Du har rätt att kontakta oss om du vill ha ut information om de uppgifter vi har om dig.  Du kan begära att vi begränsar mängden, göra invändningar eller begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att maila oss på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 
Telefon: 021-180 700 | Adress: Kedjebohammar, 739 92  Skinnskatteberg, Sverige
© Cargo & Kraft Turbin Sverige AB