Cargo & Kraft Turbin Sverige AB

C K TURBIN SVERIGE LOGO

CKTAB tillverkar och säljer sedan 1996 vattenturbiner.  Vårt verksamhetsområde är att kombinera beprövad svensk vattenkraft och kunskap med modern teknik. Resultatet är nya turbinlösningar för låga fall. Genom att sammanföra gamla traditioner med ny tillverkningsteknologi och följa av naturen given lagar, skapar vi nya möjligheter. 

CKTAB underhåller och renoverar, gör service och finns tillgängliga som alltid. För att uppnå bästa resultat vid service rekommenderar vi att ni kontaktar oss – vi påstår att vi är bäst på "våra" turbiner. Naturligtvis står det varje ägare fritt att välja annan verkstad. Vi påminner dock om att våra ritningar är våra. De ingår inte i ett köp av turbin att fritt använda ritningar vi har delat i samband med affären – vilket står i klartext på ritningen. 

CKTABs vattenturbiner kan ofta öka den årliga produktionen, minska servicekostnader och maximera återbäringen av en investering. Men allt handlar om förtroende, kunskap, samarbete och gemensam intention. I yttersta änden är det kraftstationsägaren och maskinisten som ansvarar för daglig drift och underhåll som genererar produktion. CKTAB säger; inte bara en gåva från ovan, snarare en fråga om mod, kraft och uthållighet där ingen av oss råder över vädret.

Cargo & Kraft Turbin Sverige AB

Postadress: Kedjebohammar, 739 92 Skinnskatteberg

Besöksadress: Slå en signal, eller skicka ett mail!

Telefon 021 180 700 kopplas automatiskt vidare till mobil 070 530 47 25.

Kontakt
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.">

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 Mycket verkstad, lite snack.

Telefon: 021-180 700 | Adress: Kedjebohammar, 739 92  Skinnskatteberg, Sverige
© Cargo & Kraft Turbin Sverige AB